A Hestia Nova Bt. adatvédelmi nyilatkozata

A Hestia Nova Bt., a www.pm-iroda.hu weboldal üzemeltetője, a Hestia Nova Bt. 5600 Békéscsaba, Lencsési út 73., Adószám: 21507571-2-04, a továbbiakban szolgáltató, adatkezelő), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak. A weboldalunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz, melyet a honlap használatával a Felhasználó tudomásul vesz.                                    

Ügyfeleink személyes és céges adatait a legnagyobb biztonsággal kezeljük!

A www.pm-iroda.hu weboldal üzemeltetője megtesz minden tőle telhetőt a személyes adatok védelme érdekében. Cégünk soha, semmilyen körülmények között nem adja ki, nem adja át, vagy nem kölcsönzi tovább a neki átadott ügyféladatokat, neveket, e-mail címeket, telefonszámokat harmadik fél részére!

Az ügyfeleinkkel való kapcsolattartáshoz és számlázáshoz használt személyes és céges adatokat biztonságban tartjuk, azok tárolásánál cégünk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Info tv.), valamint a 2016/679/EU Általános Adatvédelmi Rendelete (General Data Protection Regulation, GDPR) törvények szerint jár el!

Az adatkezelés célja:

A www.pm-iroda.hu honlap tevékenységének adatkezelései önkéntes hozzájáruláson alapulnak. A Feliratkozó részéről megadott név és e-mail cím esetében az adatok kezelésének célja a Feliratkozó adatainak nyilvántartása és fontos információk küldése hírlevél formájában számára. Az adatokat az Adatkezelő felhasználhatja statisztikai célokra. Az adatok ilyen célú felhasználását a Feliratkozó – hírlevélről történő leiratkozással – megtilthatja időtől függetlenül. Az Adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használhatja, azonban jogosult azokat az Adatkezelő által kezelt más adatbázisokkal összekapcsolni. Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a Feliratkozó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén adhat át. Ez azonban nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra.


Az adatkezelés jogalapja:

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

A www.pm-iroda.hu honlapon történő kapcsolatfelvétel, információkérés, információközlés:

Az adatkezelés célja: kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás, információközlés, információkérés.

Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása.

A kezelt adatok köre: név, e-mail cím, telefonszám, az üzenet szövege, dátum és időpont, továbbá az érintett által megadott egyéb személyes adatok.

Az adatok törlésének határideje: az adatközléstől számított 2 év.

A személyes adatok törlését vagy módosítását az alábbi módokon lehet kezdeményezni:

Postai úton: Hestia Nova Bt., 5600 Békéscsaba, Lencsési út 73. címen vagy e-mail útján az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Személyi adatokban bekövetkezett változás bejelentése:

A személyes adatokban bekövetkezett változást a Feliratkozó 15 napon belül, elektronikus úton az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keresztül Adatkezelőnek jelezheti.


Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége:

Az Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a Feliratkozó előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa.


A Feliratkozók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:

Személyes adatai kezeléséről a Feliratkozók tájékoztatást kérhetnek. Az Adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell elküldeni, amire 10 munkanapon belül választ kap az érintett.


A személyes adatok tárolása, az adatkezelés:

A Hestia Nova Bt. informatikai eszközei, adattárolási megoldásai a székhelyén 5600 Békéscsaba, Lencsési út 73., valamint a weboldalt kiszolgáló webtárhely a DotRoll Kft. 1148 Budapest, Fogarasi út 3-5. Cégjegyzékszám: 01 09 882068, Adószám: 13962982-2-42 által üzemeltetett szerveren találhatóak meg, amelyről az adatok biztonsága érdekében biztonsági mentések készülnek.


Jogorvoslat lehetőségei:

Jogorvoslati lehetőségért, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz tud fordulni az érdekelt adattulajdonos.


A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elérhetősége:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Cím: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Weboldal: http://www.naih.hu
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


További kérdés, kérés esetén elérhetőségeink valamelyikén állunk rendelkezésre:
Cégnév: Hestia Nova Bt.
Székhely: 5600 Békéscsaba, Lencsési út 73.,
Online és telefonos elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.., 06 20 277 0104

A sütikről általánosságban:

A süti (cookie) egy kis fájl, amely akkor kerül a számítógépre, amikor Ön egy webhelyet látogat meg. A sütik rengeteg szerepe van például információt gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait. Általánosságban mondhatjuk, hogy megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára.

A következő célokból használja a www.pm-iroda.hu oldal a sütiket:

Elsődlegesen azzal kapcsolatban gyűjt információt, hogyan is használja Ön az oldalt, mely részét vagy részeit látogatja javarészt, így megtudhatjuk, hogyan nyújtsunk Önnek még jobb felhasználói élményt, ha ismét felkeresi oldalunkat. A kapott információk alapján tudjuk weboldalunkat továbbfejleszteni. A weboldalunkon szeretnénk ezáltal a böngészést és navigációt megkönnyíteni, hogy biztosíthassuk a gördülékeny felhasználói élményt.

A munkamenet (session) sütik okvetlenül szükségesek:

Ezekre azért is van szükség, hogy felhasználóként böngészhesse weboldalunkat és használhassa annak funkcióit, mint például az Ön által adott oldalakon végzett műveletek megjegyzését egy látogatás során. Az érvényességi idő csak az aktuális látogatásra vonatkozik csak, a munkamenet befejeztével, valamint a böngésző bezárásával ezen sütik automatikusan törlődnek a számítógépéről. Ezen sütik alkalmazása nélkül nem tudjuk biztosítani a felhasználónak weboldalunk böngészését.

Hatékonyságot biztosító sütik:

A Google Analytics sütiket azzal kapcsolatban alkalmazzuk, hogy a látogatóink hogyan használják weboldalunkat. Ezek a sütik nem alkalmasak arra, hogy be tudják a látogatót személy szerint azonosítani (az aktuális IP címet is csak részben rögzítik), csak olyan tudnivalókat gyűjtenek, mint például hogy a látogató melyik oldalt nézte meg, a weboldal mely részére kattintott és mennyi oldalt keresett fel, valamint milyen hosszú volt az egyes munkamenetek megtekintési ideje. Ezeket a kapott információkat csak és kizárólag weboldalunk fejlesztésének, és a böngészők számára biztosított élmények javításának céljával használjuk.

Sütik ellenőrzése és kikapcsolásának lehetősége:

Ma már minden modern böngészőben lehetőség van a sütik beállításának a változtatására. A legtöbb böngésző alapértelmezettként automatikusan elfogadja a sütiket, de ezek a beállítások módosíthatóak. Beállítható, hogy megakadályozza az automatikus elfogadást és minden alkalommal ajánlja fel a választás lehetőségét, hogy szeretne vagy nem sütiket engedélyezni. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy mivel a sütiknek az a legfőbb célja, hogy weboldalunk használhatóságát és annak folyamatainak megkönnyítését vagy lehetővé tételét, a cookie-k alkalmazásának megakadályozása vagy törlése esetén könnyen előfordulhat, hogy látogatóink nem használhatják teljes körűen weboldalunk funkcióit, illetve hogy a weboldal a tervezettől jelentősen másképpen fog működni a böngészőjében.

A weboldalon megjelenített információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.

Szolgáltatásaink

Elektronikus építési napló kezelése

Elektronikus építési napló kezelése

Tovább

 

Tételes költségvetés kiírás készítése

Tételes költségvetés kiírás készítése

Tovább

Műszaki ellenőrzés

Műszaki ellenőrzés

Tovább

Felelős műszaki vezetés, projektvezetés

Felelős műszaki vezetés, projektvezetés

Tovább

 

Beruházás bonyolítás/Projekt menedzsment

Beruházás bonyolítás/Projekt menedzsment

Tovább

Műszaki tervek ellenőrzése

Műszaki tervek ellenőrzése

Tovább

 

Lépjen kapcsolatba velünk

 
Írjon nekünk e-mailt: office@pm-iroda.hu
Hívjon bennünket: +36 20 277 0104, +36 20 334 4729

Kövessen Facebook-on

Weboldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért elősegítéséért.
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.