Amennyiben Ön Kivitelező (vagy Beruházó), szüksége lesz felelős műszaki vezetőre (fővállalkozói/alvállalkozói/szakági kivitelezői), még akkor is, ha az üzleti partnerével kötött szerződésben ezt az elvégzendő feladatot külön nem is részletezték. A felelős műszaki vezetés biztosítása kötelező, a felelős műszaki vezető alkalmazását jogszabály írja elő, feladatköreit pedig szintén jogszabályok határozzák meg.

A felelős műszaki vezetés során a felelős műszaki vezetőnek (FMV) egyaránt ellátandó feladatai jelentkeznek az építési tevékenység megkezdésével, annak folytatásával és befejezésével kapcsolatban is. Továbbá a beépítésre kerülő építési termékekkel, anyagokkal kapcsolatosan, valamint a mindenkori teljesítési igazolásokkal kapcsolatosan is feladatai vannak a felelős műszaki vezetés folyamatában.

A kivitelezés végeztével pedig - büntetőjogi felelősség terhe mellett - egy felelős műszaki vezetői nyilatkozatot is ki kell állítson, amely nyilatkozat egyben a felelős műszaki vezetés folyamatának a végét is jelenti, és az elektronikus építési napló lezárásának, továbbá a használatba vételi engedély kiadásának is a feltétele.

A felelős műszaki vezető továbbá koordinátori szerepet is betölt, és nyilatkozik - a teljes felelős műszaki vezetés időtartama során - a munkaterületen keletkezett építési hulladékkal kapcsolatosan is.

Az FMV feladatköre tehát igen összetett és komplex, kiterjed a teljes felelős műszaki vezetési időszakra, komoly személyes felelősség viselése mellett.

Cégünk kollégái a legmagasabb szintű, FMV-I. jogosultsággal rendelkező szakképesítéssel rendelkező mérnökök, így gyakorlatilag korlátozás nélkül tudjuk a felelős műszaki vezetési megbízásokat fogadni és teljesíteni, az Ön építőipari projektjén is, legyen szó akár magas-, vagy akár mélyépítésről.

A felelős műszaki vezetés elvégzésének díja projektenként változó, a lehetséges feladatkörök ellátásának komplexitásától függően tudjuk azt pontosan meghatározni.

Önnek ránk van szüksége, amennyiben Ön:

  • generálkivitelező,
  • kivitelező vállalkozó,
  • építtető,
  • lebonyolító,
  • saját házát építi, ingatlanát fejleszti,
  • vállalkozó, alvállalkozó, fővállalkozó,
  • megbízásba kívánja adni ezt a feladatkört.

Ajánlatadás ügyében kérjük, hogy szíveskedjen a lenti néhány pontból álló kérdőívet kitölteni, és kollégánk hamarosan felkeresik Önt egy pontos - felelős műszaki vezetésre, vagy akár más műszaki szolgáltatásra  vonatkozó - árajánlatunk megadása érdekében.

 


Név/Cégnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:
Levél/Ajánlatkérés tárgya:
Hol találkozott velünk?
Levél/Ajánlatkérés tartalma:

Szolgáltatásaink

Elektronikus építési napló kezelése

Elektronikus építési napló kezelése

Tovább

 

Tételes költségvetés kiírás készítése

Tételes költségvetés kiírás készítése

Tovább

Műszaki ellenőrzés

Műszaki ellenőrzés

Tovább

Felelős műszaki vezetés, projektvezetés

Felelős műszaki vezetés, projektvezetés

Tovább

 

Beruházás bonyolítás/Projekt menedzsment

Beruházás bonyolítás/Projekt menedzsment

Tovább

Műszaki tervek ellenőrzése

Műszaki tervek ellenőrzése

Tovább

 

Lépjen kapcsolatba velünk

 
Írjon nekünk e-mailt: office@pm-iroda.hu
Hívjon bennünket: +36 20 277 0104, +36 20 334 4729

Kövessen Facebook-on

Weboldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért elősegítéséért.
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.